Handelsbetingelser FOR FORLAGET VREJLEV

Ønsker du at bogpakken leveres til din hoveddør bedes du venligst skrive det i feltet ”KOMMENTARFELT”. Det felt kommer frem når du går til kassen. Her kan du skrive bemærkninger vedrørende din ordre. Måske ønsker du at forfatteren skal skrive en hilsen i bogen. Står der ikke noget i feltet om bemærkninger sendes din bogpakke automatisk til din nærmeste GLS -pakkeudlevering.

Vælger du at bogpakken skal leveres til din hoveddør bør du være opmærksom på følgende: Ved pakkelevering til din bopæl hvor GLS -chaufføren sætter pakken, hvis du ikke er hjemme, frasiger GLS og FORLAGET VREJLEV sig ethvert ansvar for bogpakken.

Du betale med bankoverførsel til vor konto i, Jyske Bank: 5074 – 1457589

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. ”Forlaget Vrejlev”

Når dit beløb er registreret på vores konto, sendes bogpakken portofrit.

I kommentarfeltet kan du skrive om der er en særlig pakkeshop du ønsker bogpakken sendt til.

Når du bestiller en bog eller flere bøger, er det meget vigtigt at skrive dit mobilnummer så du får en sms når pakken er fremme ved din nærmeste GLS -pakkeshop. De gamle fastnet numre kan ikke bruges.

Husk at hente bogpakken helst inden for 5 dage hvis din pakke skal sendes til en GLS pakkeshop.

OBS, OBS, OBS DIN BOG ER IKKE GLEMT DEN ER PÅ VEJ I de perioder hvor der ikke sendes så mange bogpakker afsted fra FORLAGET VREJLEV sender vi KUN bøger ud en gang om ugen og det er hver mandag. Det er for at spare på driftsomkostningerne til GLS- transport som henter bøgerne hos forlaget. Når bøgerne skal afhentes, skal der også betale ekstra for det, for hvem vil køre gratis. Derfor … jo mere vi sparer på driften omkring bogfremstillingen og levering til kunderne des billigere kan du købe bøgerne. Det er også med til at skåne på bilosen at have bilen fyldt op i stedet for en halvtom bil. Husk vi er et NON PROFIT PROJEKT.

Vi sender ikke bøger til udlandet.

Reklamation: Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Har du ikke modtaget bogpakken efter 9 dage, bedes du venligst kontakte os.

OBS! Ellers gælder reglerne for internethandel, og der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Der tages forbehold for leveringssvigt, leveringstider, udsolgte bøger, portotakster.

Returnering af bogen skal ske til: “FORLAGET VREJLEV” Hjortshøj Møllevej 83, 8530 Hjortshøj v/Ib Vestergaard.

CVR: 39453746

INFO og hjælp til bestilling: KONTAKT FORLAGET forlaget.vrejlev@email.dk Tlf.: 26.46.96.76. Fra mandag til lørdag mellem kl. 11.00 og kl. 14.00.